1. vibrators
  2. Viberoz Alpha Prostaat Vibrator Mannen Met Afstandsbediening Met Glijmiddel Waterbasis 9 Vibratie Standen Sex Toys.

Viberoz Alpha Prostaat Vibrator Mannen Met Afstandsbediening Met Glijmiddel Waterbasis 9 Vibratie Standen Sex Toys.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Viberoz Alpha Prostaat Vibrator Mannen Met Afstandsbediening Met Glijmiddel Waterbasis 9 Vibratie Standen Sex Toys. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Viberoz Alpha Prostaat Vibrator Mannen Met Afstandsbediening Met Glijmiddel Waterbasis 9 Vibratie Standen Sex Toys.

Specificaties Viberoz Alpha Prostaat Vibrator Mannen Met Afstandsbediening Met Glijmiddel Waterbasis 9 Vibratie Standen Sex Toys.

Type vibrator

Anaal vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Man, Man + Man, Man + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van Viberoz Alpha Prostaat Vibrator Mannen Met Afstandsbediening Met Glijmiddel Waterbasis 9 Vibratie Standen Sex Toys.

De Viberoz Alpha Prostaat Vibrator is een revolutionair sex toy, die is speciaal ontwikkeld voor mannen die op zoek zijn naar een meer intensief gevoel. Dit speeltje is voorzien van een afstandsbediening om de vibraties te regelen, waardoor je een nog intensievere stimulatie krijgt. Daarnaast heeft het speeltje ook een glijmiddel op waterbasis, waardoor het nog comfortabeler is om in te brengen. Het speeltje heeft maar liefst 9 verschillende vibratie standen, en is volledig waterdicht en usb oplaadbaar. Met de Viberoz Alpha Prostaat Vibrator kun je alle plekjes rondom je prostaat, perineum en testikels op de meest verrukkelijke manier stimulen. Je kunt kiezen uit 9 verschillende vibratie standen, en deze regelen met de afstandsbediening. Deze vibrator is voorzien van een glijmiddel op waterbasis, waardoor het nog comfortabeler is in gebruik. Daarnaast is hij ook nog volledig waterdicht en usb oplaadbaar, waardoor je jouw speeltje altijd bij de hand hebt. De Viberoz Alpha Prostaat Vibrator is de ultieme anaal stimulator en zal je een ongekend gevoel geven.

Veelgestelde vragen over de Viberoz Alpha Prostaat Vibrator Mannen Met Afstandsbediening Met Glijmiddel Waterbasis 9 Vibratie Standen Sex Toys.

De Viberoz Alpha Prostaat Vibrator Mannen Met Afstandsbediening Met Glijmiddel Waterbasis 9 Vibratie Standen Sex Toys. is een Anaal vibrator.

Het formaat van de Viberoz Alpha Prostaat Vibrator Mannen Met Afstandsbediening Met Glijmiddel Waterbasis 9 Vibratie Standen Sex Toys. is: .

De Viberoz Alpha Prostaat Vibrator Mannen Met Afstandsbediening Met Glijmiddel Waterbasis 9 Vibratie Standen Sex Toys. is geschikt voor het plezieren van: Man, Man + Man, Man + Vrouw.

De Viberoz Alpha Prostaat Vibrator Mannen Met Afstandsbediening Met Glijmiddel Waterbasis 9 Vibratie Standen Sex Toys. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators