1. vibrators
  2. Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie.

Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie.

Specificaties Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie.

Type vibrator

Massager

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Man + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie.

Love Magic Wand is een draadloze vibrator gemaakt van comfortabele, duurzame materialen. Hij heeft 20 verschillende standen aan trillingen, waaronder pulserende, vloeiende en krachtige trillingen die je bijna tot de top van de genot kunnen brengen. Met de ingebouwde USB-aansluiting kun je deze wand overal mee naar toe nemen en genieten van de krachtige trillingen waar je ook bent. De Love Magic Wand is 32 cm lang en heeft een extra lange handgreep waardoor je de vibrator comfortabel en veilig kunt gebruiken. Hij is ook gemakkelijk te bedienen met een enkele knop aan de zijkant. Het is geen probleem om de wand te gebruiken tijdens het baden, want hij is volledig waterdicht. Kortom, de Love Magic Wand is een geweldige vibrator om een dynamische, interessante sessie te krijgen. Met de krachtige trillingen, comfortabel handvat en draadloze connectiviteit is deze vibrator perfect voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige ervaring. Dus, als je op zoek bent naar een vibrator die je mee kan nemen waar je ook gaat, dan is de Love Magic Wand de perfecte keuze!

Veelgestelde vragen over de Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie.

De Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie. is een Massager.

Het formaat van de Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie. is: Groot.

De Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie. is geschikt voor het plezieren van: Man + Vrouw.

De Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators