1. vibrators
  2. Satisfyer Purple Pleasure Vibrator.

Satisfyer Purple Pleasure Vibrator.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Satisfyer Purple Pleasure Vibrator. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Satisfyer Purple Pleasure Vibrator.

Specificaties Satisfyer Purple Pleasure Vibrator.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Satisfyer Purple Pleasure Vibrator.

De Satisfyer Purple Pleasure Vibrator is een krachtig speeltje dat volledig is afgestemd om jouw clitoris te verwennen met precies de juiste stimulatie. De afgeronde tong is gemaakt van zijdezacht siliconen en voelt heerlijk aan op de huid. Maar deze vibrator heeft meer te bieden dan alleen een comfortabel gevoel. Met de 15 vibratiestanden kun je kiezen uit 5 verschillende snelheden en 10 pulsaties. De krachtige motor geeft je precies de juiste stimulatie waar je naar verlangt. De buitenzijde is voorzien van stimulerende ribbels die je verrassen met bijzondere gevoelens. Na gebruik is de Satisfyer Purple Pleasure Vibrator eenvoudig schoon te maken met lauwwarm water en toycleaner. Bovendien is de vibrator waterproof en oplaadbaar met een USB-oplaadkabel. Dus wees niet bang om het bad in te gaan! Laat de Purple Pleasure van Satisfyer jou veroveren en je zult versteld staan.

Veelgestelde vragen over de Satisfyer Purple Pleasure Vibrator.

De Satisfyer Purple Pleasure Vibrator. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Satisfyer Purple Pleasure Vibrator. is: Middel.

De Satisfyer Purple Pleasure Vibrator. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Satisfyer Purple Pleasure Vibrator. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators