1. vibrators
  2. EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,.

EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,.

Specificaties EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,.

Type vibrator

Partner vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,.

De EasyToys Partner Vibrator heeft 2 krachtige motoren, waarvan één gericht is op het stimuleren van de penis en de ander op de clitoris en g-spot van de vrouw. Deze oplaadbare vibrator is gemaakt van zacht siliconen en heeft 7 verschillende vibratiestanden. De vibrator is voorzien van een speciale U-vorm, waardoor hij makkelijk kan worden gebruikt door koppels. Het bedieningspaneel is ook eenvoudig te bedienen. De EasyToys Partner Vibrator biedt een heerlijke stimulatie voor je intiemste plekjes. Hij is perfect voor een intieme massage en het verhogen van je sensualiteit. De vibrator is ook waterdicht, waardoor hij gemakkelijk te reinigen is. Het unieke U-vormige ontwerp maakt het ook mogelijk om de vibrator te gebruiken tijdens orale seks. De vibrator is uiterst krachtig en discrete, waardoor hij perfect is voor koppels die op zoek zijn naar een krachtige stimulatie.

Veelgestelde vragen over de EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,.

De EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,. is een Partner vibrator.

Het formaat van de EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,. is: Middel.

De EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators