1. vibrators
  2. Erovibes Magic Wand Wand Vibrator Clitoris Stimulator 30 Cm.

Erovibes Magic Wand Wand Vibrator Clitoris Stimulator 30 Cm.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Erovibes Magic Wand Wand Vibrator Clitoris Stimulator 30 Cm. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Erovibes Magic Wand Wand Vibrator Clitoris Stimulator 30 Cm.

Specificaties Erovibes Magic Wand Wand Vibrator Clitoris Stimulator 30 Cm.

Type vibrator

Massager

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Erovibes Magic Wand Wand Vibrator Clitoris Stimulator 30 Cm.

De Magic Wand van Erovibes heeft een buitengewoon design. De vibrator is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt bij contact met je huid. De 30 cm lange vibrator maakt het mogelijk om je meest intieme plekjes te verkennen en te verwennen. De vibrator is ook makkelijk te bedienen, dankzij de knoppen aan de onderkant. Zo kun je met een druk op de knop de intensiteit aanpassen en de vibratiepatronen bepalen. De Erovibes Magic Wand Vibrator is waterbestendig en oplaadbaar, waardoor je de vibrator overal mee naartoe kan nemen. Deze vibrator is perfect voor iedereen die op zoek is naar een stevige maar toch zachte stimulatie. Geniet van een onvergetelijk orgasme met deze krachtige vibrator!

Veelgestelde vragen over de Erovibes Magic Wand Wand Vibrator Clitoris Stimulator 30 Cm.

De Erovibes Magic Wand Wand Vibrator Clitoris Stimulator 30 Cm. is een Massager.

Het formaat van de Erovibes Magic Wand Wand Vibrator Clitoris Stimulator 30 Cm. is: Klein.

De Erovibes Magic Wand Wand Vibrator Clitoris Stimulator 30 Cm. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Erovibes Magic Wand Wand Vibrator Clitoris Stimulator 30 Cm. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators