1. vibrators
  2. USB Magnetische Oplaadkabel voor Sex Toys Satisfyer Womanizer Wand Vibrator Oplader.

USB Magnetische Oplaadkabel voor Sex Toys Satisfyer Womanizer Wand Vibrator Oplader.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze USB Magnetische Oplaadkabel voor Sex Toys Satisfyer Womanizer Wand Vibrator Oplader. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze USB Magnetische Oplaadkabel voor Sex Toys Satisfyer Womanizer Wand Vibrator Oplader.

Specificaties USB Magnetische Oplaadkabel voor Sex Toys Satisfyer Womanizer Wand Vibrator Oplader.

Type vibrator

G-spot vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van USB Magnetische Oplaadkabel voor Sex Toys Satisfyer Womanizer Wand Vibrator Oplader.

De USB Magnetische Oplaadkabel voor Sex Toys is een handige en moderne oplossing voor het opladen van jouw oplaadbare sexspeeltjes. De kabel is voorzien van een magnetisch contactpunt en is ruim 80 centimeter lang. Daardoor is de USB Magnetische Oplaadkabel voor Sex Toys compatibel met een breed scala aan oplaadbare sexspeeltjes, zoals de Satisfyer Womanizer Wand Vibrator. Het opladen van je sexspeeltje is zo gepiept met de USB Magnetische Oplaadkabel voor Sex Toys. De kabel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een stevig en duurzaam design. De kabel is ook voorzien van een indicatielampje dat aangeeft wanneer je sexspeeltje volledig is opgeladen. Daarnaast is de USB Magnetische Oplaadkabel voor Sex Toys ook uitgerust met een overbelastingsbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke schade aan je sexspeeltje. Kortom, met de USB Magnetische Oplaadkabel voor Sex Toys ben je altijd verzekerd van een snelle en veilige oplaadervaring.

Veelgestelde vragen over de USB Magnetische Oplaadkabel voor Sex Toys Satisfyer Womanizer Wand Vibrator Oplader.

De USB Magnetische Oplaadkabel voor Sex Toys Satisfyer Womanizer Wand Vibrator Oplader. is een G-spot vibrator.

Het formaat van de USB Magnetische Oplaadkabel voor Sex Toys Satisfyer Womanizer Wand Vibrator Oplader. is: Groot.

De USB Magnetische Oplaadkabel voor Sex Toys Satisfyer Womanizer Wand Vibrator Oplader. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De USB Magnetische Oplaadkabel voor Sex Toys Satisfyer Womanizer Wand Vibrator Oplader. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators