1. vibrators
  2. LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen.

LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen.

Specificaties LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen.

Type vibrator

Anaal vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Man, Vrouw, Man + Man, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen.

De LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen is een revolutionair seksspeeltje dat je seksleven naar een nieuw niveau brengt. Deze innovatieve seksspeeltje combineert een prostaat stimulator, cockring en balzakring in één en geeft je een intens en krachtig stimulering die tot ongekende orgasmes leidt. Met 10 verschillende vibratiestanden en een afstandsbediening, kun je de trillingen aanpassen voor extra bevrediging. Dankzij de voering van zacht siliconen is het seksspeeltje comfortabel en veilig te gebruiken, terwijl de krachtige motor zorgt voor een krachtige stimulatie. Met de LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen kunnen mannen, vrouwen en koppels genieten van intens plezier. Deze seksspeeltje is perfect voor solo-speelplezier, maar ook om samen met je partner te genieten van extra sensaties.

Veelgestelde vragen over de LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen.

De LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen. is een Anaal vibrator.

Het formaat van de LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen. is: .

De LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen. is geschikt voor het plezieren van: Man, Vrouw, Man + Man, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators