1. vibrators
  2. Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Specificaties Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Type vibrator

G-spot vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Type stimulatie

Omschrijving van Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Deze Mini G-Spot Vibrator is perfect voor het stimuleren van je gevoelige plekjes waaronder de clitoris en G-Spot. Deze vibrator is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is gemaakt van medische siliconen, waardoor hij zacht aanvoelt. Het handvat is met een speciale vormgeving ontworpen om de vibrator gemakkelijk te hanteren. Deze vibrator heeft 10 verschillende vibratiepatronen, wat zorgt voor een verscheidenheid aan sensaties. De vibrator is ook voorzien van een afstandsbediening waarmee je de vibrator op afstand kan bedienen. Zo kun je de vibrator ook tijdens het vrijen gebruiken om elkaar extra te verwennen. De vibrator is ook draadloos en wordt geleverd met een USB-oplader, zodat je deze altijd opgeladen kunt houden.

Veelgestelde vragen over de Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

De Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is een G-spot vibrator.

Het formaat van de Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is: .

De Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is geschikt voor het plezieren van: .

De Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is gemaakt voor .

Bekijk nog meer vibrators