1. vibrators
  2. Seven Creations Ero Ladyfinger Vinger Vibrator - Ø 2,5 cm.

Seven Creations Ero Ladyfinger Vinger Vibrator - Ø 2,5 cm.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Seven Creations Ero Ladyfinger Vinger Vibrator - Ø 2,5 cm. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Seven Creations Ero Ladyfinger Vinger Vibrator - Ø 2,5 cm.

Specificaties Seven Creations Ero Ladyfinger Vinger Vibrator - Ø 2,5 cm.

Type vibrator

Mini vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Seven Creations Ero Ladyfinger Vinger Vibrator - Ø 2,5 cm.

Deze Seven Creations Ero Ladyfinger Vinger Vibrator is een kleine vibrator met een groot vermogen. Hij is maar 2,5 cm in doorsnee, maar biedt een krachtige sensatie. De vibrator heeft een mooi en modern design, waardoor hij er ook nog eens goed uitziet. Hij is gemakkelijk in gebruik en heeft een intuïtieve bediening. De Ladyfinger is gemaakt van body-safe, medisch siliconen. Hij is 100% waterdicht en kan dus ook gebruikt worden in bad en onder de douche. Bovendien heeft de vibrator een krachtige, geruisloze motor, waardoor hij gericht gebruikt kan worden op de gevoelige plekken. De vibrator heeft verschillende standen, waardoor je voor elke situatie de juiste instelling kunt kiezen. De Ladyfinger is een perfecte vibrator voor mensen die op zoek zijn naar een klein en krachtig speeltje. Hij is discreet en ziet er mooi uit, waardoor hij ook nog eens leuk is om te zien. Bovendien is hij gemakkelijk in gebruik en heeft hij een krachtige motor, waardoor je geniet van een heerlijke sensatie.

Veelgestelde vragen over de Seven Creations Ero Ladyfinger Vinger Vibrator - Ø 2,5 cm.

De Seven Creations Ero Ladyfinger Vinger Vibrator - Ø 2,5 cm. is een Mini vibrator.

Het formaat van de Seven Creations Ero Ladyfinger Vinger Vibrator - Ø 2,5 cm. is: Middel.

De Seven Creations Ero Ladyfinger Vinger Vibrator - Ø 2,5 cm. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Seven Creations Ero Ladyfinger Vinger Vibrator - Ø 2,5 cm. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators