1. vibrators
  2. Erodit sillicone G-spot vinger vibrator.

Erodit sillicone G-spot vinger vibrator.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Erodit sillicone G-spot vinger vibrator. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Erodit sillicone G-spot vinger vibrator.

Specificaties Erodit sillicone G-spot vinger vibrator.

Type vibrator

Vinger vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Erodit sillicone G-spot vinger vibrator.

De Erodit sillicone G-spot vinger vibrator is gemaakt van hoogwaardige, body-safe, duurzame en flexibele materialen. De vibrator heeft een zachte siliconen coating die zorgt voor een luxe gevoel tegen de huid. De vibrator is ook waterproof, dus je kunt er mee genieten in bad of onder de douche. Dankzij de 10 verschillende vibratie patronen en de 3 verschillende sterktes, heb je de mogelijkheid om precies de juiste stimulatie te vinden die jou het meeste genot geeft. De vibrator is oplaadbaar via een USB-kabel die bij het product wordt meegeleverd. Dankzij het LED-display kun je de prestaties van de vibrator gemakkelijk controleren.

Veelgestelde vragen over de Erodit sillicone G-spot vinger vibrator.

De Erodit sillicone G-spot vinger vibrator. is een Vinger vibrator.

Het formaat van de Erodit sillicone G-spot vinger vibrator. is: Middel.

De Erodit sillicone G-spot vinger vibrator. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Erodit sillicone G-spot vinger vibrator. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators