1. vibrators
  2. Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen.

Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen.

Specificaties Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen.

Type vibrator

Basis vibrator

Formaat

Middel, Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen.

De Teazers G-Spot Vibrator is een krachtige tool voor het verkennen van je G-Spot. De vibrator heeft 30 verschillende vibratiestanden, waaronder trillingen, golven en pulsaties. De vibrator is speciaal ontworpen om je G-Spot te stimuleren. De vibrator is gemaakt van zacht en flexibel siliconen dat zacht aanvoelt op je huid. Bovendien is het materiaal hypoallergeen en niet poreus. De Teazers G-Spot Vibrator heeft een lichtgebogen schacht die je G-Spot gericht stimuleert. De schacht is voorzien van subtiele ribbels die een extra sensatie tijdens de massage geven. Met de drukknopjes kun je eenvoudig navigeren tussen de verschillende vibratiesnelheden en patronen. De vibrator is oplaadbaar, waardoor je er gebruik van kunt maken wanneer je maar wilt. Laat je verwennen door de vele vibratiemogelijkheden die de Teazers G-Spot Vibrator biedt.

Veelgestelde vragen over de Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen.

De Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen. is een Basis vibrator.

Het formaat van de Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen. is: Middel, Groot.

De Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators