1. vibrators
  2. Lovense Hush 2 Butt Plug L 57 mm.

Lovense Hush 2 Butt Plug L 57 mm.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Lovense Hush 2 Butt Plug L 57 mm. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Lovense Hush 2 Butt Plug L 57 mm.

Specificaties Lovense Hush 2 Butt Plug L 57 mm.

Type vibrator

Design vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van Lovense Hush 2 Butt Plug L 57 mm.

Lovense Hush 2 Butt Plug L 57 mm is een revolutionaire, innovatieve anaalplug. Het is ontworpen om te voldoen aan veeleisende vereisten om comfort, veiligheid en plezier te bieden. De plug is gemaakt van hoogwaardig siliconen dat zacht en comfortabel aanvoelt. Door het slanke en gladde ontwerp is de plug ideaal voor korte sessies, maar ook voor langere sessies. De Hush 2 Butt Plug L 57 mm is ook uitgerust met een krachtige Bluetooth-verbinding, waarmee je de plug op afstand kunt bedienen. De plug is compatibel met verschillende apps, waardoor je gemakkelijk een breed scala aan sterktes, patronen en trillingen kunt instellen. Met deze plug kun je je seksuele ervaring naar een nieuw niveau tillen en van de meest opwindende seksuele avonturen genieten waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over de Lovense Hush 2 Butt Plug L 57 mm.

De Lovense Hush 2 Butt Plug L 57 mm. is een Design vibrator.

Het formaat van de Lovense Hush 2 Butt Plug L 57 mm. is: Middel.

De Lovense Hush 2 Butt Plug L 57 mm. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Lovense Hush 2 Butt Plug L 57 mm. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators