1. vibrators
  2. Satisfyer Ultra Power Bullet 2 Bullet Vibrator.

Satisfyer Ultra Power Bullet 2 Bullet Vibrator.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Satisfyer Ultra Power Bullet 2 Bullet Vibrator. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Satisfyer Ultra Power Bullet 2 Bullet Vibrator.

Specificaties Satisfyer Ultra Power Bullet 2 Bullet Vibrator.

Type vibrator

Mini vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Satisfyer Ultra Power Bullet 2 Bullet Vibrator.

De Ultra Power Bullet 2 Bullet Vibrator heeft een unieke vorm die perfect is voor het stimuleren van intieme gebieden. Deze bullet vibrator is gemaakt van hoogwaardige, medische kwaliteit siliconen en is zacht en comfortabel aan te raken. De vibrerende motoren in de bullet hebben een zeer krachtige functie, waardoor de gebruiker meerdere intensiteiten kan ervaren van licht tot erg krachtig. De Ultra Power Bullet heeft een bedieningspaneel met een knop die het makkelijk maakt om te schakelen tussen verschillende snelheden en vibratiepatronen. De vibrator is ook waterdicht, wat betekent dat je ermee kunt spelen in bad, in de douche of in het zwembad. Bovendien wordt de Ultra Power Bullet geleverd met een USB-oplader, waardoor het makkelijk is om de vibrator op te laden.

Veelgestelde vragen over de Satisfyer Ultra Power Bullet 2 Bullet Vibrator.

De Satisfyer Ultra Power Bullet 2 Bullet Vibrator. is een Mini vibrator.

Het formaat van de Satisfyer Ultra Power Bullet 2 Bullet Vibrator. is: Klein.

De Satisfyer Ultra Power Bullet 2 Bullet Vibrator. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Satisfyer Ultra Power Bullet 2 Bullet Vibrator. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators