1. vibrators
  2. Poke Me Up&Down Butterfly.

Poke Me Up&Down Butterfly.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Poke Me Up&Down Butterfly. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Poke Me Up&Down Butterfly.

Specificaties Poke Me Up&Down Butterfly.

Type vibrator

Stotende vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Poke Me Up&Down Butterfly.

De Poke Me Up-And-Down Butterfly is ontworpen om je ultieme verlangens en fantasieën te vervullen. Met een unieke stootbeweging die je nooit eerder hebt meegemaakt, zul je de sensaties van een intens orgasme ervaren. Zijn bidirectionele roterende plezierparels en dubbele motor bieden je dubbel zoveel intiem plezier, en de 8 vibratiefuncties en 4 rotatiesnelheden bieden je een bijna oneindige variëteit aan mogelijkheden. Bovendien is de Poke Me Up-And-Down Butterfly ook USB-oplaadbaar, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Met deze vibrator kun je de meest verheven sensaties beleven!

Veelgestelde vragen over de Poke Me Up&Down Butterfly.

De Poke Me Up&Down Butterfly. is een Stotende vibrator.

Het formaat van de Poke Me Up&Down Butterfly. is: Middel.

De Poke Me Up&Down Butterfly. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Poke Me Up&Down Butterfly. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators