1. vibrators
  2. allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink.

allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink.

Specificaties allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink.

Type vibrator

G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink.

Deze vibrator is gemaakt van medische siliconen en is verkrijgbaar in een prachtig roze kleur. Deze siliconen is glad en zacht tegen je huid, waardoor je optimaal genot en comfort ervaart. Deze vibrator heeft 7 verschillende vibratie patronen en modi, waardoor je meerdere manieren hebt om er plezier mee te maken. Met de speciale knoppen op de vibrator bedien je eenvoudig de vibratie intensiteit, wat jouw ervaring naar nieuwe hoogtes brengt. De AllRoundGoods Vibrator is gemakkelijk te gebruiken en onderhouden. Na gebruik kun je de vibrator eenvoudig afwassen met warm water en een milde zeep. Ook is deze vibrator volledig waterdicht, waardoor je hem ook kunt gebruiken in bad of onder de douche. Met deze veelzijdige vibrator heb je een onvergetelijk genot en plezier in je intieme momenten.

Veelgestelde vragen over de allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink.

De allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink. is een G-spot vibrator.

Het formaat van de allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink. is: Middel.

De allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators