1. vibrators
  2. Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7.

Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7.

Specificaties Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7.

De Erodit Roos luchtdruk vibrator is een unieke ervaring voor vrouwen. De vibrator is voorzien van een krachtige zuigfunctie die een levensechte orale ervaring creëert. Met 7 verschillende vibratiepatronen en 6 intensiteitsniveaus kun je het perfecte gevoel vinden voor jouw persoonlijk plezier. De Erodit Roos luchtdruk vibrator is gemaakt van lichte en flexibele siliconen van hoogwaardige kwaliteit. Het is een lichte vibrator die comfortabel in de hand ligt en makkelijk te bedienen is. Het is waterdicht, waardoor je het in bad of onder de douche kunt gebruiken. Dankzij de USB-oplaadbare batterij kun je je vibrator overal meenemen en heb je altijd plezier!

Veelgestelde vragen over de Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7.

De Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7. is: Klein.

De Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators