1. vibrators
  2. Womanizer Luchtdruk Vibrator Liberty Zachtroze.

Womanizer Luchtdruk Vibrator Liberty Zachtroze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Womanizer Luchtdruk Vibrator Liberty Zachtroze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Womanizer Luchtdruk Vibrator Liberty Zachtroze.

Specificaties Womanizer Luchtdruk Vibrator Liberty Zachtroze.

Type vibrator

Luchtdruk vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Womanizer Luchtdruk Vibrator Liberty Zachtroze.

De Womanizer Liberty Zachtroze is een revolutionaire vibrator die de sensaties van luchtdruk combineert met die van vibraties. Dankzij de geavanceerde Pleasure Air technologie wordt de clitoris zachtjes gezogen en gestimuleerd met zachte pulsen. Met deze technologie worden de meest intieme plekjes van je lichaam geprikkeld, waardoor je direct naar een toppunt van genot wordt gebracht. De Liberty is praktisch en reisvriendelijk en wordt geleverd met een stijlvolle magnetische hoes om de vibrator veilig op te bergen. De vibrator heeft 6 verschillende intensiteitsniveaus, waarmee je jouw persoonlijke erotische ervaring kunt creëren. De Liberty is vervaardigd uit hoogwaardig siliconen zonder weekmakers en is volledig waterdicht. Het gebruiksvriendelijke knopje aan de bovenkant maakt het bedienen van de Womanizer Liberty Zachtroze eenvoudig. Kortom, de Womanizer Liberty Zachtroze is de perfecte vibrator als je op zoek bent naar de ultieme erotische ervaring. Deze vibrator zal je zeker verrassen met zijn intensiteit en zal je gegarandeerd naar een toppunt van genot brengen.

Veelgestelde vragen over de Womanizer Luchtdruk Vibrator Liberty Zachtroze.

De Womanizer Luchtdruk Vibrator Liberty Zachtroze. is een Luchtdruk vibrator.

Het formaat van de Womanizer Luchtdruk Vibrator Liberty Zachtroze. is: Klein.

De Womanizer Luchtdruk Vibrator Liberty Zachtroze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Womanizer Luchtdruk Vibrator Liberty Zachtroze. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators