1. vibrators
  2. Luxe Vibrator roos met zuigende tong beweging dildo Gspot stimulator Clitoris seksspeeltje sex toy luchtdruk Roze.

Luxe Vibrator roos met zuigende tong beweging dildo Gspot stimulator Clitoris seksspeeltje sex toy luchtdruk Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Luxe Vibrator roos met zuigende tong beweging dildo Gspot stimulator Clitoris seksspeeltje sex toy luchtdruk Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Luxe Vibrator roos met zuigende tong beweging dildo Gspot stimulator Clitoris seksspeeltje sex toy luchtdruk Roze.

Specificaties Luxe Vibrator roos met zuigende tong beweging dildo Gspot stimulator Clitoris seksspeeltje sex toy luchtdruk Roze.

Type vibrator

Luchtdruk vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Luxe Vibrator roos met zuigende tong beweging dildo Gspot stimulator Clitoris seksspeeltje sex toy luchtdruk Roze.

Deze luxe vibrator is een kunstwerk op zich. Gebouwd met een gladde en zachte silicone laag, deze vibrator is een genot om te gebruiken. Het is voorzien van een uniek zuigende tongbeweging dildo, waardoor de stimulatie zelfs dieper gaat. Het is ook uitgerust met een G-spot stimulator en een clitoris stimulator voor een ultieme sensuele ervaring. Bovendien heeft het een luchtdruk systeem dat de buitenste laag van de vibrator lichtjes masseert voor een betere stimulatie. De vibrator is draadloos en oplaadbaar waardoor het eenvoudig te gebruiken is. Met de ingebouwde verlichting kun je zelfs in het donker de vibrator gebruiken. Het heeft 8 verschillende vibratiemodi met een variërende intensiteit, waarmee je je genot zelf kunt bepalen. De vibrator is ook waterdicht waardoor je het probleemloos kunt gebruiken in bad of onder de douche. Geniet dus van een sensuele ervaring die je nooit eerder hebt gehad met deze luxe vibrator!

Veelgestelde vragen over de Luxe Vibrator roos met zuigende tong beweging dildo Gspot stimulator Clitoris seksspeeltje sex toy luchtdruk Roze.

De Luxe Vibrator roos met zuigende tong beweging dildo Gspot stimulator Clitoris seksspeeltje sex toy luchtdruk Roze. is een Luchtdruk vibrator.

Het formaat van de Luxe Vibrator roos met zuigende tong beweging dildo Gspot stimulator Clitoris seksspeeltje sex toy luchtdruk Roze. is: Groot.

De Luxe Vibrator roos met zuigende tong beweging dildo Gspot stimulator Clitoris seksspeeltje sex toy luchtdruk Roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Luxe Vibrator roos met zuigende tong beweging dildo Gspot stimulator Clitoris seksspeeltje sex toy luchtdruk Roze. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators