1. vibrators
  2. PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels.

PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels.

Specificaties PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels.

Type vibrator

G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels.

De ExoVibe is een innovatief ontwerp met een geribbelde nek en een extra grote eikel, die perfect is voor G-spot stimulatie. Deze vibrator heeft een ongelooflijk zachte huid, die de ideale flexibiliteit biedt voor een perfecte stimulatie. Hij heeft ook een stille motor, waardoor je onopvallend kunt genieten van je tevredenheid. Daarnaast beschikt de ExoVibe vibrator van PureVibe® over een krachtige verstelbare motor met 30 verschillende vibratie-instellingen, variërend van lage trillingen tot extra krachtige vibrerende sensaties. De vibrator is ook voorzien van een USB-oplaadbaar ontwerp, waardoor je hem altijd kunt opladen als je de vibrator wilt gebruiken. Met de ExoVibe vibrator van PureVibe® kun je meer controle krijgen over je seksuele avonturen en je seksleven naar een hoger niveau tillen. Laat je verbeelding de vrije loop en voel de intense sensaties als nooit tevoren! Probeer deze vibrator vandaag nog en ervaar de intense vibraties!

Veelgestelde vragen over de PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels.

De PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels. is een G-spot vibrator.

Het formaat van de PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels. is: Middel.

De PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels. is geschikt voor het plezieren van: .

De PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators