1. vibrators
  2. PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen.

PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen.

Specificaties PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen.

Type vibrator

Luchtdruk vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen.

De PlayToys luchtdruk vibrator is een ongelooflijk krachtig seksspeeltje dat is ontworpen om je te helpen de ultieme erotische ervaring te bereiken. Het is gemaakt van zacht siliconen materiaal, wat het perfect maakt voor de meest intieme delen van je lichaam. De vibrator heeft 5 verschillende vibratiestanden, die al je erogene zones kunnen activeren. Deze vibrator is ook uitgerust met een G-Spot stimulator die je helemaal wild maakt. De PlayToys luchtdruk vibrator is ook voorzien van een comfortabele handgreep met een draaiknop, waarmee je de vibrator eenvoudig in de juiste stand kunt zetten. Met zijn fluisterstille motor en intensiteit, kun je je volledig overgeven aan je ultieme genot. Bovendien is dit seksspeeltje waterdicht, dus je kunt het meenemen naar de douche of badkamer. Met de PlayToys luchtdruk vibrator kun je genieten van heerlijke sensuele stimulatie en zorgeloos genieten van de beste orgasmes. Dit seksspeeltje is speciaal ontworpen om je te helpen te genieten van een spannende, verleidelijke avond, alleen of met je partner. Probeer het vandaag nog uit en voel je meer vervuld dan o.

Veelgestelde vragen over de PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen.

De PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen. is een Luchtdruk vibrator.

Het formaat van de PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen. is: Klein.

De PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators