1. vibrators
  2. G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen.

G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen.

Specificaties G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen.

De G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen is een revolutionaire vibrator die jouw seksualiteit naar een nieuw niveau zal tillen. De vibrator is ontworpen om de clitoris en G-spot te stimuleren voor een geweldige ervaring. De vibrator heeft een innovatief luchtgekoelde motor en is voorzien van een afstandsbediening. Hiermee kun je eenvoudig de intensiteit aanpassen. De vibrator heeft een luxe 2-in-1 ontwerp met een perfecte pasvorm om de optimale stimulatie te garanderen. De G2B® vibrator is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal wat comfortabel aanvoelt en gemakkelijk schoon te maken is. Je ervaart dus geen irritatie of ongemak tijdens het gebruik. Bovendien is de vibrator waterdicht, zodat je deze ook kunt gebruiken in bad of onder de douche. De vibrator is eenvoudig op te laden via USB. Laat je verrassen door de intense vibraties en geniet optimaal van deze revolutionaire vibrator.

Veelgestelde vragen over de G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen.

De G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen. is: Middel.

De G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators