1. vibrators
  2. PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze.

PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze.

Specificaties PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze.

Type vibrator

Clitoris vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze.

De Oral Air-Pulse Lover van PureVibe® vervult alle verwachtingen. Deze langverwachte clitoris vibrator is nu eindelijk op de markt. Met een roze kleur geeft de vibrator een extra vrouwelijke uitstraling. De vibrator is voorzien van een tong- en luchtdrukfunctie die de clitoris stimuleren, wat resulteert in een intens genot. De vibrator heeft acht verschillende standen, waardoor je verschillende combinaties kunt maken. De intensiteit en snelheid van de vibrator kunnen afgestemd worden op je eigen behoeften, zodat je steeds weer nieuwe manieren kunt vinden om je te verwennen. De vibrator is gemakkelijk te bedienen met de knopjes aan de bovenkant, wat het gebruiksgemak ten goede komt. Je kunt je eigen ervaringen creëren met de Oral Air-Pulse Lover van PureVibe® en genieten van ongekende hoogtepunten. Laat je verrassen door deze unieke vibrator en voel het genot van de clitoris stimulatie.

Veelgestelde vragen over de PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze.

De PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze. is een Clitoris vibrator.

Het formaat van de PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze. is: Klein.

De PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators