1. vibrators
  2. Mini Sex Toy Set 6 Items Spannend voor koppels Sex speeltjes Stimulerend voor clitoris Sex toys Erotiek Bondage.

Mini Sex Toy Set 6 Items Spannend voor koppels Sex speeltjes Stimulerend voor clitoris Sex toys Erotiek Bondage.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Mini Sex Toy Set 6 Items Spannend voor koppels Sex speeltjes Stimulerend voor clitoris Sex toys Erotiek Bondage. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Mini Sex Toy Set 6 Items Spannend voor koppels Sex speeltjes Stimulerend voor clitoris Sex toys Erotiek Bondage.

Specificaties Mini Sex Toy Set 6 Items Spannend voor koppels Sex speeltjes Stimulerend voor clitoris Sex toys Erotiek Bondage.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Mini Sex Toy Set 6 Items Spannend voor koppels Sex speeltjes Stimulerend voor clitoris Sex toys Erotiek Bondage.

Mini Sex Toy Set 6 Items is de perfecte set voor koppels die op zoek zijn naar een nieuwe, spannende manier om hun intieme momenten te verbeteren. Deze set bestaat uit 6 items die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Het eerste item is een tril-ei met 7 standen. Het tweede item is een smart ball. Deze wordt gebruikt om spieren in de bekkenbodem te versterken, wat helpt bij het verbeteren van het seksuele genot. Het derde item is een Kegel-trainer. Deze wordt gebruikt om de bekkenbodemspieren te versterken, wat een sterkere orgasme kan veroorzaken. Daarnaast heeft de set ook een paar anale kralen, een mini-penis en een G-spotter. De mini-penis is perfect voor buitenpret, terwijl de G-spotter speciaal is ontworpen om de G-spot te stimuleren. Deze set is een must-have voor elke koppel die op zoek is naar een betere seksuele ervaring. De items zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om comfort en veiligheid te bieden. Met deze set kunnen koppels genieten van onvergetelijke momenten vol erotiek en bondage. Laat je verwennen door deze Mini Sex Toy Set 6 Items!

Veelgestelde vragen over de Mini Sex Toy Set 6 Items Spannend voor koppels Sex speeltjes Stimulerend voor clitoris Sex toys Erotiek Bondage.

De Mini Sex Toy Set 6 Items Spannend voor koppels Sex speeltjes Stimulerend voor clitoris Sex toys Erotiek Bondage. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Mini Sex Toy Set 6 Items Spannend voor koppels Sex speeltjes Stimulerend voor clitoris Sex toys Erotiek Bondage. is: Middel.

De Mini Sex Toy Set 6 Items Spannend voor koppels Sex speeltjes Stimulerend voor clitoris Sex toys Erotiek Bondage. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man + Man.

De Mini Sex Toy Set 6 Items Spannend voor koppels Sex speeltjes Stimulerend voor clitoris Sex toys Erotiek Bondage. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators