1. vibrators
  2. MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages Roze.

MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages Roze.

Specificaties MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages Roze.

Type vibrator

Basis vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages Roze.

Deze MyMagicWand is een superkrachtige wand vibrator die een krachtige motor heeft die 6 verschillende vibratie standen leveren. De massager heeft een zachte, ronde kop die perfect is voor een heerlijke massage, maar ook voor het verkennen van de meest gevoelige plekjes. Of je nu alleen bent of met een partner, de wand vibrator zal je altijd verwennen. Met verschillende vibratie standen en patronen, zal de wand vibrator voldoen aan al je eisen. Bovendien heeft de wand vibrator een extra lang snoer met een vaste stekker, waardoor je geen batterijen of oplaadbare accu's nodig hebt. Dankzij de constante toevoer van stroom worden diepe vibraties gegarandeerd. De MyMagicWand heeft een roze kleur en is daarmee een perfecte toevoeging aan je slaapkamer. De MyMagicWand is een krachtige vibrator met een krachtige motor die 6 verschillende vibratie standen levert. De ronde kop is perfect voor een heerlijke massage, maar ook voor het verkennen van de meest gevoelige plekjes. Met verschillende vibratie standen en patronen, zal de wand vibrator voldoen aan al je eisen. Bovendien heeft de wand vibrator een extra lang sno.

Veelgestelde vragen over de MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages Roze.

De MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages Roze. is een Basis vibrator.

Het formaat van de MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages Roze. is: Groot.

De MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages Roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages Roze. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators