1. vibrators
  2. Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator.

Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator.

Specificaties Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator.

Type vibrator

Anaal vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Man, Vrouw, Man + Man, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator.

De Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator is precies wat je zoekt! Deze kwalitatief hoogwaardige vibrator is ontworpen om de prostaat te stimuleren en heeft een perfecte pasvorm die zorgt voor een unieke sensatie. Het is gemaakt van een zacht, flexibel en hygiënisch siliconen materiaal dat comfortabel aanvoelt. De Intenz Luxe Prostaat Vibrator heeft een afstandsbediening, waardoor je zelf de beste vibratie-instellingen kunt kiezen. Bovendien is het apparaat muisstil, wat je de mogelijkheid geeft om ongestoord te genieten van de sensatie. Daarnaast bevat de set ook een cockring die je om je penis kunt doen om langer te genieten van het verblijf. De cockring bevordert bovendien de bloedcirculatie in de penis, wat zorgt voor een steviger erectie en een intenser orgasme. De Intenz Luxe Prostaat Vibrator is een perfecte manier om je seksuele ervaring te verbeteren. Met deze vibrator kun je je prostaat stimuleren en genieten van een onvergetelijk orgasme. Koop deze luxe vibrator vandaag nog en start met een nieuwe ervaring!

Veelgestelde vragen over de Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator.

De Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator. is een Anaal vibrator.

Het formaat van de Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator. is: .

De Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator. is geschikt voor het plezieren van: Man, Vrouw, Man + Man, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators