1. vibrators
  2. Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Voordeelpakket.

Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Voordeelpakket.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Voordeelpakket. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Voordeelpakket.

Specificaties Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Voordeelpakket.

Type vibrator

Luchtdruk vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Voordeelpakket.

De Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator is een revolutionaire luchtdruk vibrator die je ultieme genot zal bezorgen. Het biedt een unieke sensatie door middel van luchtdruk technologie met een zachte zuigkracht, die de bloedcirculatie in je clitoris verbetert voor een intenser orgasme. Het is perfect voor de meest gevoelige plekjes en kan gericht op je erogene zones worden gericht. Daarnaast stimuleert de Satisfyer Pro 2 ook je clitoris door middel van 11 krachtige vibratieprogramma's, die je een steeds ongelooflijke sensatie geven. Het voordeelpakket bevat ook een Premium Glijmiddel en een Premium Toycleaner Spray van het topmerk Erovibes. Beide producten zijn speciaal ontworpen om je genot te verhogen en je seksspeeltje schoon en hygiënisch te houden. Het glijmiddel is hoogwaardig en zorgt voor een zijdezachte glijsensatie, terwijl de Toycleaner Spray is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en je speeltje grondig reinigt. Beide producten worden geleverd in een handige sprayfles, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je favoriete producten. Met dit voordeelpakket krijg je d.

Veelgestelde vragen over de Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Voordeelpakket.

De Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Voordeelpakket. is een Luchtdruk vibrator.

Het formaat van de Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Voordeelpakket. is: Middel.

De Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Voordeelpakket. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Voordeelpakket. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators