1. vibrators
  2. Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

Specificaties Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

Type vibrator

Mini vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Type stimulatie

Omschrijving van Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

Deze Lipstick Vibrator is gemaakt van hoogwaardig ABS materiaal en is zeer veilig voor het lichaam. Het is ook waterproof en kan dus gebruikt worden in de douche, bad of spa. Deze vibrator heeft ook een zachte siliconen coating die verzorgend is voor de huid. De vibrator heeft ook 10 verschillende vibratiepatronen en 8 verschillende snelheden waarmee je je kunt vermaken. Deze vibrator is perfect om je clitoris en G-spot te stimuleren. Het zorgt ook voor een intenser genot en meer plezier tijdens het spelen. De vibrator is ook erg stil, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het feit dat iemand anders het zou horen. Deze Lipstick Vibrator is een perfecte manier om je genot thuis of onderweg te ervaren. Het is een kleine, stijlvolle en discrete vibrator die je kunt gebruiken voor extra plezier in je leven. Deze vibrator is verkrijgbaar in een prachtige roze kleur en is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar een nieuw speeltje.

Veelgestelde vragen over de Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

De Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. is een Mini vibrator.

Het formaat van de Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. is: .

De Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. is geschikt voor het plezieren van: .

De Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. is gemaakt voor .

Bekijk nog meer vibrators