1. vibrators
  2. TipsToys Prostaat Stimulator Vibrators Sex Toy Buttplug Verwarming Gspot.

TipsToys Prostaat Stimulator Vibrators Sex Toy Buttplug Verwarming Gspot.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze TipsToys Prostaat Stimulator Vibrators Sex Toy Buttplug Verwarming Gspot. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze TipsToys Prostaat Stimulator Vibrators Sex Toy Buttplug Verwarming Gspot.

Specificaties TipsToys Prostaat Stimulator Vibrators Sex Toy Buttplug Verwarming Gspot.

Type vibrator

Anaal vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Man, Vrouw, Man + Man, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van TipsToys Prostaat Stimulator Vibrators Sex Toy Buttplug Verwarming Gspot.

De TipsToys Prostaat Stimulator Vibrator is een unieke sex toy die speciaal is ontworpen voor een krachtige, opwindende stimulatie van de prostaat. Door de intensiteit en de frequentie van de trillingen kun je genieten van een intens orgasme. Met de verwarmingseigenschappen van de buttplug voel je een diep verwarmend gevoel in je prostaat dat je tot een nog intensere climax brengt. De G-spot vibrator is ook ontworpen om je G-spot te stimuleren voor een spannende sensatie. De Prostaat Stimulator Vibrator is gemaakt van hoogwaardige siliconen, waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt. Hij heeft een gladde, vloeiende buitenkant die eenvoudig in te brengen is. De vibrator is ook voorzien van een ergonomisch design voor een optimaal gebruiksgemak. Het is mogelijk om de vibratieintensiteit aan te passen, zodat je de stimulatie kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren.

Veelgestelde vragen over de TipsToys Prostaat Stimulator Vibrators Sex Toy Buttplug Verwarming Gspot.

De TipsToys Prostaat Stimulator Vibrators Sex Toy Buttplug Verwarming Gspot. is een Anaal vibrator.

Het formaat van de TipsToys Prostaat Stimulator Vibrators Sex Toy Buttplug Verwarming Gspot. is: .

De TipsToys Prostaat Stimulator Vibrators Sex Toy Buttplug Verwarming Gspot. is geschikt voor het plezieren van: Man, Vrouw, Man + Man, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De TipsToys Prostaat Stimulator Vibrators Sex Toy Buttplug Verwarming Gspot. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators