1. vibrators
  2. PureVibe® Desire G-spot Vibrator en Stimulator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Stil Discreet Erotiek Sex Toys voor.

PureVibe® Desire G-spot Vibrator en Stimulator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Stil Discreet Erotiek Sex Toys voor.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PureVibe® Desire G-spot Vibrator en Stimulator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Stil Discreet Erotiek Sex Toys voor. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PureVibe® Desire G-spot Vibrator en Stimulator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Stil Discreet Erotiek Sex Toys voor.

Specificaties PureVibe® Desire G-spot Vibrator en Stimulator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Stil Discreet Erotiek Sex Toys voor.

Type vibrator

G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van PureVibe® Desire G-spot Vibrator en Stimulator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Stil Discreet Erotiek Sex Toys voor.

De PureVibe® Desire G-spot vibrator en stimulator is gemaakt van hoogwaardig siliconen, wat de vibrator een zachte, flexibele en comfortabele aanvoelende structuur geeft. De vibrator is speciaal ontworpen om je g-spot te bereiken en je mee te nemen op een reis naar sensuele hoogtepunten. De vibrator is voorzien van 7 verschillende trillingsniveaus, waarmee je jouw ultieme erotische ervaring kan creëren. Een ander voordeel van de PureVibe® Desire G-spot vibrator is dat hij discreet is en stil. Het heeft een sterke, maar stille motor, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over storende geluiden tijdens je avonturen. Daarnaast is de vibrator draadloos en heeft hij een lange batterijduur, wat betekent dat je je er geen zorgen over hoeft te maken dat het apparaat op het verkeerde moment stopt. De PureVibe® Desire G-spot vibrator is een perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een stil, discreet en betrouwbaar speeltje om hun intieme leven te verrijken.

Veelgestelde vragen over de PureVibe® Desire G-spot Vibrator en Stimulator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Stil Discreet Erotiek Sex Toys voor.

De PureVibe® Desire G-spot Vibrator en Stimulator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Stil Discreet Erotiek Sex Toys voor. is een G-spot vibrator.

Het formaat van de PureVibe® Desire G-spot Vibrator en Stimulator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Stil Discreet Erotiek Sex Toys voor. is: Middel.

De PureVibe® Desire G-spot Vibrator en Stimulator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Stil Discreet Erotiek Sex Toys voor. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De PureVibe® Desire G-spot Vibrator en Stimulator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Stil Discreet Erotiek Sex Toys voor. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators