1. vibrators
  2. Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I.

Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I.

Specificaties Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I.

Type vibrator

Mini vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Type stimulatie

Omschrijving van Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I.

Deze design vibrator is dé perfecte keuze voor iedereen die optimaal plezier wil ervaren. De kleine en lichte vibrator is gemakkelijk te gebruiken en heeft twee verschillende snelheden. De Mini Dolfin Vibrator is ideaal voor clitoris- en G-spotstimulatie. De siliconenkop is erg zacht en flexibel, zodat je precies kunt gericht de juiste plekken kunt stimuleren. Het elegante ontwerp en de compacte afmetingen maken deze vibrator een waar genot om te gebruiken. Het is een van de kleinste vibrators op de markt en past gemakkelijk in je handtas of handpalm. Voor een snelle en comfortabele stimulatie, kan de vibrator worden bediend met een drukknop aan de onderkant. Bovendien heeft het een zeer lange levensduur en werkt het op twee AAA-batterijen. Laat de Mini Dolfin Vibrator je helpen om meer plezier en genot te ontdekken!

Veelgestelde vragen over de Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I.

De Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I. is een Mini vibrator.

Het formaat van de Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I. is: .

De Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I. is geschikt voor het plezieren van: .

De Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I. is gemaakt voor .

Bekijk nog meer vibrators