1. vibrators
  2. MyPleasure® Pulse Elite Koppel Vibrator Dubbele Stimulatie voor Clitoris en G-spot Draadloze Afstandsbediening.

MyPleasure® Pulse Elite Koppel Vibrator Dubbele Stimulatie voor Clitoris en G-spot Draadloze Afstandsbediening.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze MyPleasure® Pulse Elite Koppel Vibrator Dubbele Stimulatie voor Clitoris en G-spot Draadloze Afstandsbediening. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze MyPleasure® Pulse Elite Koppel Vibrator Dubbele Stimulatie voor Clitoris en G-spot Draadloze Afstandsbediening.

Specificaties MyPleasure® Pulse Elite Koppel Vibrator Dubbele Stimulatie voor Clitoris en G-spot Draadloze Afstandsbediening.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Klein, Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van MyPleasure® Pulse Elite Koppel Vibrator Dubbele Stimulatie voor Clitoris en G-spot Draadloze Afstandsbediening.

De Pulse Elite is gemaakt van medische kwaliteit siliconen dat zacht is aan de huid en ook veilig is voor intieme gebruik. Het is ook waterdicht, zodat u het kunt gebruiken in de douche of bad. Het heeft twee krachtige motoren, één voor clitoris stimulatie en één voor G-spot stimulatie. Beiden zijn afzonderlijk aan te sturen met behulp van de draadloze afstandsbediening. Met 20 verschillende vibratie patronen en 6 intensiteitsniveaus, is de Pulse Elite het perfecte seksspeeltje om je genot naar een niveau te brengen dat je nog nooit eerder hebt ervaren. Met de gemakkelijk te bedienen draadloze afstandsbediening kun je, waar je ook bent, je partner of jezelf verrassen met de Pulse Elite. Geniet van het ultieme genot met de MyPleasure® Pulse Elite koppel vibrator.

Veelgestelde vragen over de MyPleasure® Pulse Elite Koppel Vibrator Dubbele Stimulatie voor Clitoris en G-spot Draadloze Afstandsbediening.

De MyPleasure® Pulse Elite Koppel Vibrator Dubbele Stimulatie voor Clitoris en G-spot Draadloze Afstandsbediening. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de MyPleasure® Pulse Elite Koppel Vibrator Dubbele Stimulatie voor Clitoris en G-spot Draadloze Afstandsbediening. is: Klein, Middel.

De MyPleasure® Pulse Elite Koppel Vibrator Dubbele Stimulatie voor Clitoris en G-spot Draadloze Afstandsbediening. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw.

De MyPleasure® Pulse Elite Koppel Vibrator Dubbele Stimulatie voor Clitoris en G-spot Draadloze Afstandsbediening. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators