1. vibrators
  2. EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze.

EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze.

Specificaties EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze.

Type vibrator

Basis vibrator

Formaat

Middel, Groot

Voor wiens plezier

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze.

Met de EasyToys Lily vibrator kun je jouw seksuele avontuur beginnen. Deze elegante vibrator is het perfecte sex toy voor vrouwen die op zoek zijn naar een plezierige ervaring. De Lily vibrator is vervaardigd uit hoogwaardig siliconen, waardoor deze zalig zacht aanvoelt bij aanraking. Deze vibrator beschikt over 10 verschillende vibratiestanden en twee krachtige motoren. Hierdoor kun je genieten van intense vibraties die precies in jouw persoonlijke behoeften voorzien. De vibratiestanden zijn makkelijk aan te passen met de bedieningstoetsen aan de bovenkant van de toy. De Lily vibrator is volledig waterdicht, waardoor je deze ook onder de douche of in bad kunt gebruiken. Geniet van een ontspannende massage of een spannende voorproef voor het echte werk. Laat je verrassen door de veelzijdige mogelijkheden van de Lily vibrator.

Veelgestelde vragen over de EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze.

De EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze. is een Basis vibrator.

Het formaat van de EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze. is: Middel, Groot.

De EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze. is geschikt voor het plezieren van: .

De EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators