1. vibrators
  2. Ultiem Verlangen Reis Editie Vibrator.

Ultiem Verlangen Reis Editie Vibrator.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Ultiem Verlangen Reis Editie Vibrator. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Ultiem Verlangen Reis Editie Vibrator.

Specificaties Ultiem Verlangen Reis Editie Vibrator.

Type vibrator

Basis vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van Ultiem Verlangen Reis Editie Vibrator.

Ultiem Verlangen Reis Editie Vibrator is een prikkelende reiservaring voor twee volwassenen. Het spel biedt een verrassende route van spannende uitdagingen die je dichter bij elkaar brengen. Meer dan honderd nieuwe vragen en opdrachten zorgen ervoor dat je een onvergetelijke vakantie beleefd. Respect voor elkaars fantasien en grenzen staan hierbij altijd voorop. Er zijn verschillende niveaus die je naar je eigen voorkeur kunt instellen. De winnaar zal het ultieme verlangen zien uitkomen. De reiseditie kent een groot succes over de hele wereld en is in vijf talen uitgegeven. Een vakantie is de perfecte kans om de passie in je relatie te versterken. Laat je meevoeren op een reis vol intieme vragen en opwindende opdrachten. Ontdek elkaar op een nieuwe manier en geniet uitgebreid van elkaar. Ultiem Verlangen Reis Editie Vibrator is de perfecte manier om je relatie een opwindende boost te geven.

Veelgestelde vragen over de Ultiem Verlangen Reis Editie Vibrator.

De Ultiem Verlangen Reis Editie Vibrator. is een Basis vibrator.

Het formaat van de Ultiem Verlangen Reis Editie Vibrator. is: Groot.

De Ultiem Verlangen Reis Editie Vibrator. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Ultiem Verlangen Reis Editie Vibrator. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators