1. vibrators
  2. PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Likkende Clitoris stimulator luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen.

PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Likkende Clitoris stimulator luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Likkende Clitoris stimulator luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Likkende Clitoris stimulator luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen.

Specificaties PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Likkende Clitoris stimulator luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen.

Type vibrator

Clitoris vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Likkende Clitoris stimulator luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen.

De PureVibe® Oral Air-Pulse Lover biedt een unieke manier van verwennerij die heerlijk aanvoelt door de combinatie van luchtdruk en vibrerende trillingen. De luchtdruk vibrator geeft een zacht knuffelend gevoel en zorgt ervoor dat de clitoris intens wordt gestimuleerd. Het apparaat is eenvoudig te bedienen met een knop voor de luchtdruk, een knop voor de trillingen en een knop voor de zuigkracht. De PureVibe® Oral Air-Pulse Lover is gemaakt van body-safe siliconen dat zacht en comfortabel aanvoelt, waardoor het perfect is voor intiem gebruik. Het apparaat is ook volledig oplaadbaar en draadloos, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het kopen van batterijen. De PureVibe® Oral Air-Pulse Lover is compact en discreet, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen wanneer je op reis bent. Het is een perfecte manier om het genot te verhogen en je liefdesleven op te vrolijken.

Veelgestelde vragen over de PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Likkende Clitoris stimulator luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen.

De PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Likkende Clitoris stimulator luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen. is een Clitoris vibrator.

Het formaat van de PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Likkende Clitoris stimulator luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen. is: Klein.

De PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Likkende Clitoris stimulator luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Likkende Clitoris stimulator luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators