1. vibrators
  2. PureVibe® Orgazmik Dikke Geribbelde G-Spot Stimulator en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek.

PureVibe® Orgazmik Dikke Geribbelde G-Spot Stimulator en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PureVibe® Orgazmik Dikke Geribbelde G-Spot Stimulator en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PureVibe® Orgazmik Dikke Geribbelde G-Spot Stimulator en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek.

Specificaties PureVibe® Orgazmik Dikke Geribbelde G-Spot Stimulator en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek.

Type vibrator

G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van PureVibe® Orgazmik Dikke Geribbelde G-Spot Stimulator en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek.

De Orgazmik vibrator is het perfecte speeltje voor jezelf of voor een stomende sessie met je partner. Met zijn dikke, geribbelde en gebogen uiteinde, is hij speciaal ontworpen om de G-spot te stimuleren en heeft hij een extra verzachtende en natuurlijke vorm om optimaal comfort te bieden. De vibrator heeft een fluisterstille motor met 7 verschillende vibraties en pulsaties, waarmee je eindeloos kunt variëren en experimenteren. De vibrator heeft ook een speciale afdichting voor waterdicht genot en is gemakkelijk te bedienen met een draaiknop aan de onderkant. Ideaal om discreet mee te nemen, is de Orgazmik vibrator gemaakt van medische siliconen met een zacht, gladde textuur, waardoor hij lekker aanvoelt op de huid. Klaar om jezelf of je partner te verwennen met een heerlijke inwendige massage? Ontdek dan de Orgazmik vibrator van PureVibe® en geniet van het intense genot dat hij biedt. Met zijn gebogen uiteinde, intense vibraties en fluisterstille motor, biedt hij een unieke ervaring, zonder kompromissen te sluiten op het gebied van discretie en comfort.

Veelgestelde vragen over de PureVibe® Orgazmik Dikke Geribbelde G-Spot Stimulator en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek.

De PureVibe® Orgazmik Dikke Geribbelde G-Spot Stimulator en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek. is een G-spot vibrator.

Het formaat van de PureVibe® Orgazmik Dikke Geribbelde G-Spot Stimulator en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek. is: Middel.

De PureVibe® Orgazmik Dikke Geribbelde G-Spot Stimulator en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek. is geschikt voor het plezieren van: .

De PureVibe® Orgazmik Dikke Geribbelde G-Spot Stimulator en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators