1. vibrators
  2. Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Specificaties Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Type vibrator

Luchtdruk vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

De Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set is een geweldige oplossing voor degenen die hun orgasme-ervaring willen verbeteren. De Satisfyer Pro 2 Gen 2 heeft een drukknop bediening en een ruime keuze aan intensiteitsniveaus om te experimenteren. De unieke lucht-suctie technologie verzekert je van een unieke, gestimuleerde ervaring die je nog nooit eerder hebt ervaren. De Easylove Tarzan Vibrator is perfect voor gevorderde gebruikers die hun orgasme-ervaring willen opvoeren. Met verschillende vibratiepatronen en verschillende vibratieintensiteiten is de Tarzan Vibrator een perfecte aanvulling op de Satisfyer Pro 2 Gen 2. De Tarzan Vibrator is ook waterbestendig, wat betekent dat je hem ook onder de douche, in bad of jacuzzi kunt gebruiken. Deze combinatie van twee state-of-the-art seksspeeltjes staat garant voor een intense orgasme-ervaring. Een perfect pakket voor beginners en ervaren gebruikers.

Veelgestelde vragen over de Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

De Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is een Luchtdruk vibrator.

Het formaat van de Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is: Middel.

De Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators