1. vibrators
  2. LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen.

LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen.

Specificaties LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen.

Type vibrator

Anaal vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen.

De LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose is een sensuele persoonlijke stimulator voor vrouwen. Het apparaat beweegt als een menselijke tong, maar dan met meer precisie en verbeeldingskracht, waardoor elke sessie leidt tot een intens orgasme. Deze stimulator is gemaakt van het meest luxueuze materiaal, waardoor het comfortabel en plezierig aanvoelt. Door het unieke ontwerp kan deze stimulator de meest intieme plekken van het lichaam bereiken. De ORA™ 3 heeft 10 verschillende standen voor een afwisselend oraal genot. Met de afstandsbediening kun je de verschillende standen gemakkelijk bedienen. Het apparaat is waterdicht, waardoor je in bad of onder de douche van deze unieke ervaring kunt genieten. De LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose is de perfecte manier om heerlijk te genieten.

Veelgestelde vragen over de LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen.

De LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen. is een Anaal vibrator.

Het formaat van de LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen. is: .

De LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw.

De LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators