1. vibrators
  2. EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je.

EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je.

Specificaties EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je.

Type vibrator

Basis vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je.

Dit tril ei uit de EasyToys Mini Vibe Collection is het perfecte seksspeeltje voor vrouwen. Met een zijdezachte coating voelt het heerlijk zacht aan. Bovendien heeft deze vibrator een afstandsbediening waarmee je tot wel twintig meter afstand de vibratiestanden kunt regelen. Je kunt haar op grote afstand plagen met de tien verschillende standen, of haar brengen tot een knallend hoogtepunt. Dit vibrerende ei is ook perfect voor voorspel of een avontuur in de badkamer. Met dit seksspeeltje heb je de controle in handen en kun je genieten, alleen of samen met je partner.

Veelgestelde vragen over de EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je.

De EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je. is een Basis vibrator.

Het formaat van de EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je. is: Klein.

De EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators