1. vibrators
  2. Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze.

Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze.

Specificaties Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze.

Type vibrator

Stotende vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze.

De Pulsing Rabbit TARZAN Vibrator is een uniek speeltje dat twee verschillende sensaties combineert. Het heeft een stotende functie die de G-spot of clitoris intensief stimuleert, terwijl de krachtige vibraties je meenemen naar een hoogtepunt. Met de uitstekende stotende functie en de krachtige motor, kun je de spanning en intensiteit van je orgasmen beheersen. Het innovatieve en krachtige design is gemaakt van medisch silicone, dat zacht en comfortabel aanvoelt tegen de huid. Bovendien is de vibrator geruisloos, wat betekent dat je ongestoord kunt genieten van je solo-avontuur. De pulsing Rabbit TARZAN Vibrator is ook verkrijgbaar in een zachtroze kleur, waardoor het een perfecte aanvulling is op je verzameling speeltjes. Geniet van een intensief orgasme dankzij de Pulsing Rabbit TARZAN Vibrator.

Veelgestelde vragen over de Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze.

De Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze. is een Stotende vibrator.

Het formaat van de Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze. is: Groot.

De Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators