1. vibrators
  2. Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo.

Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo.

Specificaties Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo.

De Lena 2-in-1 vibrator is een krachtige vibrator die je in staat stelt om zowel je G-spot als clitoris te stimuleren. Het compacte en lichte ontwerp maakt het gemakkelijk om te dragen, waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen. De vibrator is voorzien van een gladde siliconen coating en beschikt over een intensiteitsregelaar, zodat je de vibraties op de juiste manier kunt aanpassen. Het krachtige maar stille motortje zorgt ervoor dat je je ongestoord kunt vermaken. De vibrator is ook geschikt voor koppels, aangezien je de vibrator kunt gebruiken tijdens het vrijen. Het verhoogt de sensatie en geeft je een extra stimulans tijdens het spelen. De vibrator heeft ook een magneetontwerp, waardoor je hem gemakkelijk kunt opladen met een USB-kabel. Met deze vibrator kun je de meest intieme momenten voor jezelf en je partner delen.

Veelgestelde vragen over de Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo.

De Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo. is: Groot.

De Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators