1. vibrators
  2. Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh.

Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh.

Specificaties Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh.

Type vibrator

Basis vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh.

Met de Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh kunt u een realistische ervaring creëren! Met deze dildo voelt u alsof u een echte penis hebt. Deze dildo heeft een prachtige lange vorm en een zachte structuur met een geribbeld oppervlak. De eikel is gemakkelijk in te brengen en de aderen lopen over de hele lengte, waardoor het een zeer realistisch gevoel geeft. De verdikking aan de onderkant maakt het extra lekker. De dildo is ook uitgerust met een trilfunctie, met verschillende vibratiepatronen en intensiteiten. U kunt de vibratie instellen met de knoppen aan de onderkant van de dildo. Met deze functie kunt u uw orgasme naar een hoger niveau tillen! De dildo is gemaakt van hoogwaardig siliconen, waardoor hij vrijwel onderhoudsvrij is. U kunt de dildo gebruiken met glijmiddelen op waterbasis. Na gebruik kunt u de dildo goed schoonmaken.

Veelgestelde vragen over de Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh.

De Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh. is een Basis vibrator.

Het formaat van de Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh. is: Groot.

De Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators