1. vibrators
  2. Darom! Siliconen G-spot vibrator voor vrouwen Realistische vibo dildo 10 standen Roze.

Darom! Siliconen G-spot vibrator voor vrouwen Realistische vibo dildo 10 standen Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Darom! Siliconen G-spot vibrator voor vrouwen Realistische vibo dildo 10 standen Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Darom! Siliconen G-spot vibrator voor vrouwen Realistische vibo dildo 10 standen Roze.

Specificaties Darom! Siliconen G-spot vibrator voor vrouwen Realistische vibo dildo 10 standen Roze.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Darom! Siliconen G-spot vibrator voor vrouwen Realistische vibo dildo 10 standen Roze.

Het materiaal van deze Darom! vibrator is gemaakt van siliconen, wat het perfect maakt voor vaginale stimulatie. Het heeft ook een zacht, comfortabel en hoogwaardig oppervlak voor een aangename stimulatie. De vibrator heeft 10 verschillende standen die kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke vrouw. De vibrator heeft een heldere, roze kleur die een luxe en elegante uitstraling heeft. De Darom! vibrator is ook erg draagbaar en eenvoudig te bedienen, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Je kunt het altijd gebruiken voor een ontspannende, erotische ervaring. De vibrator is ook waterdicht, dus je kunt het gebruiken in de douche, bad of zwembad. Als je op zoek bent naar een intuïtieve en realistische vibrator, dan is de Darom! vibrator de perfecte keuze voor jou.

Veelgestelde vragen over de Darom! Siliconen G-spot vibrator voor vrouwen Realistische vibo dildo 10 standen Roze.

De Darom! Siliconen G-spot vibrator voor vrouwen Realistische vibo dildo 10 standen Roze. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Darom! Siliconen G-spot vibrator voor vrouwen Realistische vibo dildo 10 standen Roze. is: Groot.

De Darom! Siliconen G-spot vibrator voor vrouwen Realistische vibo dildo 10 standen Roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Darom! Siliconen G-spot vibrator voor vrouwen Realistische vibo dildo 10 standen Roze. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators