1. vibrators
  2. The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze.

The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze.

Specificaties The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze.

Type vibrator

Design vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze.

De Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze is een chique en discrete superkrachtige mini vibrator. Vermomd als een lipstick, is deze vibrator ideaal voor on-the-go gebruik. De flex top is gemaakt van zacht siliconen voor gerichte stimulatie. Met de 4-functie vibrator kun je kiezen uit lage, gemiddelde, hoge en multi-pulse 'plaag' standen. De vibrator is herbruikbaar en heeft een vervangbare AG13 batterij die meer dan 80 minuten meegaat. Extra batterijen worden meegeleverd. De vibrator is gemaakt van siliconen, is latex- en ftalaatvrij en draadloos. Met The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze kun je stijlvolle stimulatie toevoegen aan je make-up tas. Het bewaren van een geheim heeft nog nooit zo goed gevoeld. Dankzij de discrete en on-the-go vibrator kun je genieten van heerlijke sensaties wanneer jij dat wilt, waar je ook bent. Het is een perfect cadeau voor jezelf of voor je vriendin, en is een must-have accessoire voor elke vrouw die op zoek is naar een krachtige vibrator met een subtiele look.

Veelgestelde vragen over de The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze.

De The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze. is een Design vibrator.

Het formaat van de The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze. is: Klein.

De The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators