1. vibrators
  2. Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light.

Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light.

Specificaties Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light.

EVA® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light brengt jou en je partner naar de top van erotische verrukkingen. Dankzij de unieke vormgeving en de stille maar krachtige motor, wordt deze vibrator het perfecte speeltje voor jou en je partner. De vibrator heeft 7 verschillende vibratiestanden waarmee jullie verschillende sensaties kunnen creëren. Verder is er ook een afstandsbediening bijgeleverd, waarmee het spel nog leuker wordt. De Eva® Pulse is gemaakt van lichtgewicht ABS materiaal en is voorzien van een geborsteld oppervlak voor een comfortabele aanraking. De vibrator heeft een speciale G-spot en clitoris stimulator die je diepste plekjes bereikt. Dankzij het waterdichte ontwerp, kun je de vibrator ook gebruiken in bad of onder de douche. Geniet samen van de ontspanning en het ultieme erotische genot met de Eva® Pulse Koppel Vibrators.

Veelgestelde vragen over de Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light.

De Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light. is: Klein.

De Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators