1. vibrators
  2. BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels.

BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels.

Specificaties BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels.

Type vibrator

G-spot vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels.

De BLUSSERS® You and Me® duo vibrator is een innovatieve vibrator die speciaal bedoeld is voor twee. U kunt uw partner verrassen met de krachtige dubbele stimulatie. De You and Me® Duo Vibrator heeft twee motoren die hevig vibreren. Deze vibrerende koppel vibrator is ontworpen met een G-spot en clitoris stimulatie in gedachten. De vibrator is ook uitgerust met een afstandsbediening waarmee uw partner de vibraties kan aanpassen voor een sensuele verrassing. De BLUSSERS® You and Me® Duo Vibrator is gemaakt van fijn en zacht siliconen dat perfect is voor een optimale stimulatie. Dankzij de afstandsbediening heb je ook de mogelijkheid om de vibraties bij te sturen. De vibrator heeft 12 verschillende vibrerende modi, zodat je elke keer weer een unieke ervaring kunt beleven. Of je nou allebei tegelijk geniet, of je partner verrast met een sensuele massage, de BLUSSERS® You and Me® Duo Vibrator zal zeker een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Veelgestelde vragen over de BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels.

De BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels. is een G-spot vibrator.

Het formaat van de BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels. is: .

De BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw + Vrouw.

De BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators