1. vibrators
  2. Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Obsidian.

Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Obsidian.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Obsidian. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Obsidian.

Specificaties Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Obsidian.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Obsidian.

Met de Eva® Pulse Koppel Vibrator krijgt u een ongeëvenaard sensueel plezier. De vibrator is uitgerust met een afstandsbediening, zodat uw partner volledige controle heeft over de intensiteit. De Eva® Pulse Koppel Vibrator bevat twee motoren in het midden en twee in de armen, wat betekent dat uw partner wordt verwend met intense trillingen. De vibrator is bedoeld om de G-spot en clitoris te stimuleren, waardoor uw sensuele ervaring wordt versterkt. De Eva® Pulse Koppel Vibrator is gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig, hypoallergeen en zacht op de huid aanvoelen. Het is een kleine, discrete vibrator met een gladde, aangename afwerking. De vibrator is ook waterdicht, zodat u het kunt gebruiken in bad of onder de douche. Om de Eva® Pulse Koppel Vibrator te gebruiken, hoeft u alleen maar de afstandsbediening in te schakelen en de knoppen in te drukken om de vibraties te veranderen en te verhogen. U kunt zelfs verschillende patronen instellen voor een meer spannende ervaring. Begin met het verkennen van de wereld van erotiek en sensatie met de Eva® Pulse Koppel Vibrator!

Veelgestelde vragen over de Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Obsidian.

De Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Obsidian. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Obsidian. is: Klein.

De Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Obsidian. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Obsidian. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators