1. vibrators
  2. LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris.

LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris.

Specificaties LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris.

De LOVR vibrator met afstandsbediening is een vrouw- en koppelvriendelijk sekstoy waarmee je je seksleven naar een hoger niveau kunt brengen. De vibrator is in een speciale ‘seashell’ vorm gemaakt, waardoor hij een intense stimulatie geeft. Het product is gemaakt van zacht en huidvriendelijk materiaal, waardoor het comfortabel in gebruik is. Door de afstandsbediening kun je de vibrator zelfs gebruiken in combinatie met je partner. Deze vibrator staat garant voor heerlijke sensaties, een wilde verkenning en ultiem genot. Of je nu een spannende date hebt of alleen bent, met deze vibrator kom je gegarandeerd aan je trekken.

Veelgestelde vragen over de LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris.

De LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris. is: Middel.

De LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators