1. vibrators
  2. TipsToys Tong Vibrators Zuig Vrouwen Seksspeeltjes Sextoys.

TipsToys Tong Vibrators Zuig Vrouwen Seksspeeltjes Sextoys.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze TipsToys Tong Vibrators Zuig Vrouwen Seksspeeltjes Sextoys. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze TipsToys Tong Vibrators Zuig Vrouwen Seksspeeltjes Sextoys.

Specificaties TipsToys Tong Vibrators Zuig Vrouwen Seksspeeltjes Sextoys.

Type vibrator

Clitoris vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van TipsToys Tong Vibrators Zuig Vrouwen Seksspeeltjes Sextoys.

Deze TipsToys Tong Vibrators Zuig Vrouwen Seksspeeltjes Sextoys is een revolutionaire seks toy die is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. Het biedt een realistische ervaring met een innovatieve tongvormige vibrator die de verbeelding afbeeldt. Deze seks toy heeft een krachtige motor die je lichaam kan laten trillen met sensuele trillingen. De vibrator is gemaakt van hoogwaardig, zacht en elastisch siliconenmateriaal, wat bijdraagt aan een comfortabele en zachte stimulatie. De tongvormige vibrator is ook uitgerust met een uniek zuigsysteem, waardoor je een intense, levensechte stimulatie krijgt die je tot nieuwe climaxes kan brengen. De vibrator is ook voorzien van een draadloze afstandsbediening, waardoor het gemakkelijk is om de vibraties aan te passen aan jouw behoeften. De vibrator is ook eenvoudig te reinigen met warm water en een milde zeep. Met deze seks toy kun je genieten van een ongelooflijke stimulatie, waardoor je alle grenzen van seksuele verbeelding kunt verkennen.

Veelgestelde vragen over de TipsToys Tong Vibrators Zuig Vrouwen Seksspeeltjes Sextoys.

De TipsToys Tong Vibrators Zuig Vrouwen Seksspeeltjes Sextoys. is een Clitoris vibrator.

Het formaat van de TipsToys Tong Vibrators Zuig Vrouwen Seksspeeltjes Sextoys. is: Middel.

De TipsToys Tong Vibrators Zuig Vrouwen Seksspeeltjes Sextoys. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De TipsToys Tong Vibrators Zuig Vrouwen Seksspeeltjes Sextoys. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators