1. vibrators
  2. Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender.

Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender.

Specificaties Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender.

De Eva® Pulse Duo Vibrator is de perfecte manier om je seksuele verlangens te vervullen. Met twee verschillende vibratiestanden, een stille motor, een draadloze controller en een waterdichte behuizing, biedt de koppelvibrator een ongeëvenaarde, intieme ervaring. Dankzij de afstandsbediening heb je volledige controle over de vibraties. De Eva® Pulse Duo Vibrator is gemaakt van medisch siliconen dat veilig en comfortabel aanvoelt. De extra brede G-spot stimulator en de geribbelde clitoris stimulator zorgen voor een verbluffende, sensuele ervaring. Bovendien heeft de vibrator een verstelbare band aan de achterkant, waardoor hij perfect past bij elk lichaam. Om de Eva® Pulse Duo Vibrator te gebruiken, hoef je alleen maar de batterijen te vervangen. De vibrator is verkrijgbaar in een prachtige lavendelkleur, zodat je er altijd een stijlvolle uitstraling mee krijgt. Dus, wat je ook zoekt, de Eva® Pulse Duo Vibrator biedt de perfecte manier om je seksuele behoeften te vervullen. Laat je verleiden door deze krachtige koppelvibrator en ontdek samen een spannend avontuur!

Veelgestelde vragen over de Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender.

De Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender. is: Klein.

De Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators