1. vibrators
  2. Lovense Hush 2 Buttplug Vibrerend 10 Functies - 3.8cm.

Lovense Hush 2 Buttplug Vibrerend 10 Functies - 3.8cm.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Lovense Hush 2 Buttplug Vibrerend 10 Functies - 3.8cm. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Lovense Hush 2 Buttplug Vibrerend 10 Functies - 3.8cm.

Specificaties Lovense Hush 2 Buttplug Vibrerend 10 Functies - 3.8cm.

Type vibrator

Design vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van Lovense Hush 2 Buttplug Vibrerend 10 Functies - 3.8cm.

De Lovense Hush 2 Buttplug Vibrerend 10 Functies - 3.8cm is een revolutionaire nieuwe manier om te genieten van plezier. Met zijn innovatieve bluetooth systeem kun je de vibraties van de plug controleren, zowel fysiek als op afstand, via de mobiele applicatie. De plug is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal dat comfortabel aanvoelt op de huid. Het heeft een stevig en elegant ontwerp, zodat je het gemakkelijk kunt inbrengen en verwijderen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ongemak. De Hush 2 heeft 10 verschillende vibratiefuncties, waaronder pulserende, gerichte en wisselende modi, waarmee je een verscheidenheid aan sensaties kunt ervaren. Met een verstelbare standaard bediening, kun je je partners op afstand bedienen of je eigen verlangens verkennen. Dankzij de ingebouwde batterij kun je het gebruiken voor lange sessies, terwijl het gemakkelijk is om op te laden. Met de Lovense Hush 2 Buttplug Vibrerend 10 Functies - 3.8cm kun je nu genieten van een nieuwe, revolutionaire manier van vermaak en plezier!

Veelgestelde vragen over de Lovense Hush 2 Buttplug Vibrerend 10 Functies - 3.8cm.

De Lovense Hush 2 Buttplug Vibrerend 10 Functies - 3.8cm. is een Design vibrator.

Het formaat van de Lovense Hush 2 Buttplug Vibrerend 10 Functies - 3.8cm. is: Klein.

De Lovense Hush 2 Buttplug Vibrerend 10 Functies - 3.8cm. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Lovense Hush 2 Buttplug Vibrerend 10 Functies - 3.8cm. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators